Beauty radionice

Vidimo se na novim beauty radionicama.

Udruga Onko Beauty provodi grupne radionice šminkanja, njege kože, noktiju, podršku u procesu gubitka kose raznim načinima vezanja marama za žene suočene s onkološkim terapijama, pronalaženja simetrije nakon mastektomije pravilnim profesionalnim fittingom grudnjaka i proteza dojki, te podršku najvećom bazom doniranih perika i pokrivala za glavu.

Radionice ONKO BEAUTY zamišljene su kao 2-satne praktične radionice koje uključuju detaljne savjete i demonstraciju njege kože i šminkanja, savjete koji se odnose na gubitak kose uzrokovan onkološkim terapijama, korisne prijedloge o odabiru perike, načinima vezanja marama i izboru pokrivala za glavu, fitting postoperativnih grudnjaka i silikonskih proteza dojki za žene koje su prošle mastektomiju.

Svaka pacijentica koja sudjeluje u grupnoj radionici dobiva besplatan sponzorski set kozmetike i šminke, koji je dio donacije kozmetičkih kuća. Isti set služiti će joj kao alat tijekom programa.

Grupni program uključivati će 6-8 pacijentica uz nas četiri osnivačice koje ćemo voditi radionicu. Također, radionicama će se pridružiti i profesionalni gosti predavači.

Prijavi se

Novosti

Suradnja sa salonima

✨Zahvaljujemo salonima koji su se odazvali suradnji  i razveselili članice naše udruge  Onko Beauty, nekim